Oferta e telefonisë

Telefoni Tring është një mënyrë e besueshme për tu lidhur me familjen dhe miqtë tuaj. Me Tring mund të telefononi pa limit dhe me thjeshtësi.

Telefononi të gjithë njerëzit e dashur anembanë botës me tarifat më të mira në treg duke filluar nga  0 lekë dhe vetëm 6.000 lekë kosto instalimi.

1linje telefoni

2linja telefoni