Portimi i numrit

boom

Fluturo dhe eja në Tring për një komunikim më të lirë.
Kaloni numrin tuaj në Tring dhe përfitoni tarifat më të lira. Tani mund të kursesh deri në 90% të faturës mujore!

  • Linjë telefoni Fiks FALAS.
  • Pajtim mujor 0 lekë.
  • Thirrjet brenda rrjetit Tring 0 lekë.
  • Deri në 170 minuta FALAS me rrjetet kombëtare dhe nderkombetare dhuratë.
  • Tarifim për sekondë, paguan vetëm për atë që flet.
  • Rimbushje sipas nevojave tuaja.