SUPER OFERTË
Bashkë me pranverën, ju sjellim ofertat!
Për abonime 3 dhe 6 mujore përfitoni deri në 25% ulje
Zbulo ofertën
SUPER OFERTË
Bashkë me pranverën, ju sjellim ofertat!
Merrni dekoderin dhuratë për abonime mbi 6 muaj
Zbulo ofertën
Lexo më shumë
Zbulo ofertën
Serial
Një puthje në errësirë
E hënë - e premte, ora 19:15 në Jolly HD dhe ora 21:45 në 3Plus
Lexo më shumë
Serial
Taksistja
E hënë - e premte, ora 19:15 në 3Plus
Lexo më shumë
Serial
Fi
Çdo të enjte, ora 21:00 në Jolly HD.
Lexo më shumë
Serial
Hakmarrje e ëmbël
Çdo të shtunë & të diel, ora 20:30 në 3Plus
Lexo më shumë
Serial
Mos ma lësho dorën
E hënë - e premte, ora 20:10 në Jolly HD dhe ora 21:00 në 3Plus
Lexo më shumë
Serial
Një dashuri nga e shkuara
E hënë - e premte, ora 18:30 në 3Plus
Lexo më shumë
Serial
Nusja nga Stambolli
Çdo të premte ora 21:00 në Jolly HD
Lexo më shumë
shine

Platformat

tok

PLATFORMA
Tokësore

Përjetoni adrenalinë me Platformën Tokësore.
Më shumë se 40 kanale, gjithçka në formatin
Mpeg 4

sat

PLATFORMA
Satelitore

Përjeto pasionin unik me Platformën Satelitore.
Më shumë se 50 kanale me më shumë cilësi
transmetimi

iptv

MY TRING
IPTV

Platforma interaktive që plotëson çdo dëshirë tuajën.
Shihni gjithҫka që ju dëshironi: kudo dhe kurdo
dhe në çdo pajisje!

PËRMBAJTJA

SERIALET NË TRING

BLI ONLINE

GUIDA TV