Kampionët e vërtetë

në shtëpinë tuaj

UEFA Champions League vetëm në

zbulo më shumë Më shumë

Bashkë me pranverën, ju sjellim ofertat!


Përfitoni dekoderin Dhuratë për abonime mbi 6 muaj në platformën tokësore ose satelitore

Zbulo ofertën

Zgjidhni ju si të shikoni Tring

Platforma tokësore

Përjetoni adrenalinë me Platformën Tokësore. Më shumë se 60 kanale, gjithçka në formatin Mpeg 4

Patforma satelitore

Përjeto pasionin unik me Platformën Satelitore. Më shumë se 50 kanale me më shumë cilësi transmetimi

My Tring IPTV

Platforma interaktive që plotëson çdo dëshirë tuajën. Shihni gjithҫka që ju dëshironi: kudo dhe kurdo dhe në çdo pajisje!

My Sky
icona

Shiko Tring
kudo e kurdo

Zbulo My Tring IPTV
My Sky
icona

Mijëra programe
për t'i parë kur të dëshironi

Zbulo on Demand
My Sky
icona

Merre gjithmonë
me vete

ZBULO PAJISJET MY TRING IPTV