Oferta e re: 1+1=3...Sepse 1 muaj jua dhuron Tring!

Parapaguaj 2 muaj abonim në Platformën Tokësore ose Satelitore dhe përfito 1 muaj abonim dhuratë!


Platforma
Tokësore


4,100 lekë


2,900 lekë


Abonohu tani!

Platforma
Satelitore


5,590 lekë


3,980 lekë


Abonohu tani!
 

Dëshironi më shumë informacion? Ju telefonojmë menjëherë.

Plotësoni fushat e mëposhtme që të merrni më shumë informacion rreth kësaj oferte.
Pranoj të informohem mbi ofertën dhe autorizoj përdorimin e të dhënave të mia për t'u kontaktuar dhe për të marrë informacion rreth produktit të përzgjedhur apo rreth produkteve te tjerë alternativ.

Kjo fushë është e detyruar