Super ofertë për klientet e ekzistues

Nxitoni të përfitoni nga oferta e dedikuar për klientet e ekzistues Satelitor: Abonim 12 mujor satelitor nga 19.900 lekë për vetëm 16.900 lekë + UEFA Champions League e përfshirë.

Kryej tani abonimin online

Kjo ofertë është e vlefshme deri në 31 gusht.

 

Dëshironi më shumë informacion? Ju telefonojmë menjëherë.

Plotësoni fushat e mëposhtme që të merrni më shumë informacion rreth kësaj oferte.
Pranoj të informohem mbi ofertën dhe autorizoj përdorimin e të dhënave të mia për t'u kontaktuar dhe për të marrë informacion rreth produktit të përzgjedhur apo rreth produkteve te tjerë alternativ.

Kjo fushë është e detyruar