Super ofertë

Tring vjen me një super ofertë në platformën tokësore: Bli aparatin tokësor HD DVB-T2 dhe kartën Smart për 5,500 lekë dhe përfito 3 muaj abonim dhuratë në paketën tokësore familjare të plotë.