Blini aparatin tokësor HD DVB-T2 dhe kartën Smart për 5,500 lekë dhe përfitoni 3 muaj abonim dhuratë në paketën Tokësore Extra.

66 kanale për të gjithë familjen
Kanalet kombëtare falas
Premiera çdo muaj në të gjithë kanalet Tring
UEFA Champions League dhe 6 kampionate sportive të përfshira

Platforma Tokësore

Dekoder tokësor + kartë smart: 5,500 Lekë

Dhuratë

Bli tani

Të gjithë klientët që përfitojnë nga oferta do të ndjekin kanalet si më poshtë:
Kinema
Kinema
Kinema
Kinema
Kinema
Kinema
Sport
Sport
Sport
Sport
Sport
Seriale
Seriale
Seriale
Seriale
Seriale
Fëmijë
Fëmijë
Fëmijë
Dokumentarë
Dokumentarë
Dokumentarë
Lifestyle
Lajme
Jotematike
Jotematike
Jotematike
Jotematike
Jotematike
Jotematike
Muzikë
Adult