Është koha e dixhitalizimit!

Tring njofton se është prezent me shërbim tokësor në qytetet: Tiranë, Durrës, Kavajë, Shijak, Sukth, Fushë Krujë, Shkodër, Berat, Korçë, Pogradec, Bilisht, Elbasan, Fier, Lushnje, Mallakastër, Krujë, Laç, Mamurras.

Nxitoni të përfitoni nga oferta: Parapaguaj 12 muaj abonim dhe përfitoni Aparatin tokësor HD DVB- T2 Dhuratë .