Përfitoni dekoderin Dhuratë për abonime mbi 6 muaj në platformën Tokësore ose Satelitore.

  • Deri në 50 kanale për të gjithë familjen
  • UEFA Champions League dhe 6 kampionate sportive të përfshira
  • Personazhet më të dashur të fëmijëve tuaj
  • Serialet dhe filmat më të fundit
Platforma Tokësore

Abonim 6 mujor: 6,300 Lekë

Dekoder tokësor HD DVB-T2: Dhuratë

Bli tani

Abonim 12 mujor: 11,890 Lekë

Dekoder tokësor HD DVB-T2: Dhuratë

Bli tani
Platforma Satelitore

Abonim 6 mujor: 10,900 Lekë

Dekoder satelitor HD SP-2: Dhuratë

Bli tani

Abonim 12 mujor: 19,900 Lekë

Dekoder satelitor HD SP-2: Dhuratë

Bli tani

Dëshironi më shumë informacion? Ju telefonojmë menjëherë.

Plotësoni fushat e mëposhtme që të merrni më shumë informacion rreth kësaj oferte.