Super ofertë

Tring vjen me një super ofertë në platformën tokësore: Bli abonimin 12 mujor në paketën tokësore Tring Familjare e plotë dhe kartën Smart për 12,890 lekë dhe përfito dhuratë aparatin tokësor HD DVB-T2.