Më 30 Dhjetor fiket sinjali analog për Kukësin dhe Gjirokastrën! Jepi jetë televiziorit tend!

Shijoni programacion e pasur me filma, seriale, dokumentarë, programe për fëmijë, prodhime origjinale, sport dhe sigurisht, UEFA Champions League!

Dekoder tokësor + kartë smart: 0 3,500 Lekë


Dhuratë


Bli tani


Me Tring, ekrani i televizorit do të jetë argëtimi juaj i preferuar!

  • 64 kanale për të gjithë familjen
  • Kanalet kombëtare falas
  • Premiera çdo muaj në të gjithë kanalet Tring
  • UEFA Champions League, NBA dhe 6 kampionate sportive të përfshira

Të gjithë klientët që përfitojnë nga oferta do të ndjekin kanalet si më poshtë:
Tring Shqip
Kinema
Tring Action HD
Kinema
Tring Super HD
Kinema
Tring Life
Kinema
Tring Comedy
Kinema
Tring Fantasy
Kinema
Tring Sport 1 HD
Sport
Tring Sport 2 HD
Sport
Tring Sport 3 HD
Sport
Tring Sport 4 HD
Sport
Tring Sport News HD
Sport
Kanal D
Seriale
Jolly HD
Seriale
3 Plus
Seriale
Smile
Seriale
Tring Tring
Fëmijë
Tip TV
Fëmijë
Kids
Fëmijë
Tring History
Dokumentarë
Tring Planet
Dokumentarë
Tring World
Dokumentarë
Living HD
Lifestyle
Fine Living
Lifestyle
Fax News
Lajme
Vizion Plus HD
Gjeneraliste
ANT1
Gjeneraliste
Canale 5
Gjeneraliste
Euro Channel
Gjeneraliste
Italia 1
Gjeneraliste
Rai Uno
Gjeneraliste
Folk +
Muzikë
Desire
Adult
Së bashku me kanalet Tring ju mund të shihni falas të gjithë kanalet kombëtare si më poshtë:
BCTV  Europe
Lifestyle
In TV
Lifestyle
Report TV
Lajme
UTV News
Lajme
News 24
Lajme
ABC News
Lajme
TV Shijaku
Gjeneraliste
TV Kukësi
Gjeneraliste
Klan Test
Gjeneraliste
Klan Shop
Gjeneraliste
Scan TV
Gjeneraliste
Ora News HD
Gjeneraliste
Top Channel
Gjeneraliste
Klan Plus
Gjeneraliste
Klan HD
Gjeneraliste
Adria Net
Gjeneraliste
Channel One
Gjeneraliste
RTK
Gjeneraliste
Klan Music
Muzikë
BBF
Muzikë

Dëshironi më shumë informacion? Ju telefonojmë menjëherë.

Plotësoni fushat e mëposhtme që të merrni më shumë informacion rreth kësaj oferte.