10-vjet-me-i-ri-ne-10-dite

10 vjet më i ri në 10 ditë

Kush nuk do të donte të dukej më i ri? Të gjithë do të donim por akoma më i mrekullueshëm do të ishte fakti që do të dukeshim 10 vjet më të rinj dhe kjo në vetëm 10 ditë. Nga data 31 Maj vjen në Tring programi i vetëm ku pjesëmarrësit ndryshojnë totalisht. "10 vjet më i ri në 10 ditë" çdo të mërkurë ora 21:00 në Living HD.