art-and-fun

Art and Fun

Emisioni Art & Fun i ndihmon fëmijët të zbulojnë gëzimin e krijimit. Ne jetojmë në moshën e teknologjisë, ku shumë fëmijë shpenzojnë orë të tëra para kompjuterave, televizorëve, apo video-lojërave. Tendenca e tyre është që të ulen dhe të shikojnë. Por ne, jemi krijuar për të krijuar. Prodhim i Tring