dite-e-re-peshk-i-ri

Dite e re peshk i ri

Shef Kjodiani sjell për të gjithë shikuesit e Living receta të ndryshme me bazë peshku. Në dymbëdhjetë puntata sjellim informaion, receta dhe sekretet e gatimit të peshkut, një ushqim me shumë vlera për ne. Çdo të martë, ora 17:30 në Living HD!