e-di-qe-mund-ta-besh-vete

E di që mund ta bësh vetë

Është shumë e rëndësishme që lëkura jonë të jetë e freskët, e bukur dhe e shëndetshme. Por jo të gjithë kanë mundësi të bëjnë trajtime të shtrenjta nëpër qendrat estetike. Por si t’i bësh maskat sa më efektive edhe në kushtet e shtëpisë?

Ndiqni “E di që mund ta bësh vet”, çdo të mërkurë, ora 18:00 në Living HD