jete-e-re

Jete e re

"Jete e Re" eshte nje format televiziv i konceptuar dhe realizuar ne formen e nje reality show ne qender te se cilit do te jete bukuria, estetika dhe fashion-i.

Fale perkujdesjes se nje stafi mjekesor te specializuar, personazhi i nenshtrohet nderhyrjes kirurgjikale ne zonat ku eshte e nevojshme dhe me pas publiku do te ndjek hap pas hapi te gjithe procesin e rikuperimit ku dhe merr emocionet e para te nje perballjeje te pazakonte.

Ne nje trup perfekt me nje look perfekt. Ndryshimi perjetohet si duhet atehere kur ai shkon ne cdo pjese te trupit. Ne fazen pasardhese, eshte radha e parukiereve dhe grimiereve nga me te njohurit ne vend, qe me eksperiencen e tyre te mund te ofrojne ate cka duhet per nje look perfekt. Nje jete e re, nje stil i ri. Per kete mendojne stilistet tane, te cilet ofrojne tendencat me te fundit te modes pershtatur ne nje stil veshjeje qe do ta bej personazhin tone te prek deri ne detaj nje jete te re.

Realizimi i nje endrre, permbushja e nje deshire, permiresimi i nje imazhi, suporti i duhur per nje jete cilesore, jane gjithcka do te zbuloni ne kete ne reality show.