Krijo dhe ndrysho me Olgën

Bashkë me Olgën do mësojmë t’iu japim vlerë gjërave që mendojmë se janë të panevojshme, të krijojmë dhurata të ndryshme, të realizojmë konfeta, të dekorojmë shtëpinë me gjëra të thjeshta dhe të vogla. Ju ftojmë të gjithëve ju që keni dëshirë të mësoni nga arti i krijimit të bëheni pjesë e këtij emisoni përmes kanalit Living HD, çdo te premte ora 17:30.