Një botë me përralla

Dymbëdhjetë përralla nga vende të ndryshme të botës ,ku do të takojmë princa, princesha magjistarë, heronj dhe tiranë. Përrallat ushqejnë imagjinatën, japin shpresë, plotësojnë ëndrra, mësojnë virtyte dhe krijojnë kujtime të paharrueshme.Këto ndjenja,dëshirojmë të pasqyrojmë ne këtë serial, ku vete kukullat nëpërmjet sekuencave dhe dialogjeve dinamike do të na i rrëfejnë ato. Një prodhim nga Tring!