per-gjah-me-vasjanin

Për gjah me Vasjanin

Aktori Vasjan Lami me aventurat e tij në Living, kësaj radhe jo më në gjurmët e peshkut, por në kërkim të gjahut në tokë. Në katër anët e vendit, Vasjani dhe grupe të ndryshme gjuetarësh, kërkojnë pa reshtur gjahun.