studio-uefa

Sara’s makeup

Sara është një beauty bloger që sjell trendet më të fundit të makeup -it. Së bashku me personazhe të tjerë, ajo na përcjell këshillat praktike dhe sugjerimet ideale për një makeup perfekt.

Ky emision mundësohet nga Cocomed.