si-te-mos-shendoshemi-gjate-festave

Si të mos shëndoshemi gjatë festave

Në këtë periudhe festash, shtëpitë tona janë të mbushura më shumë se kurdohere me ushqime të shijshme të cilat nuk mund t’i rezistojmë dot. Në këtë emision ju sjellim disa truke, sugjerime, ushtrime sportive për të mos rënë në tundim dhe të ruajmë linjat. Çdo ditë, ora 19:30 në Living HD!