sot-po-kaloj-nga-ty

Sot po kaloj nga ty

Çfarë ndodh kur një gazetare shkon të takojë një shefe kuzhine? Ka gatime ëmbëlsirash, por edhe bisedë si mes mikeshash, ka sheqer, por ka dhe pak spec pikant.

Recetat e ëmbla të Linda Fishtës kësaj radhe gatuhen me ndihmën e Iva Tiços. Nga data 17 gusht, çdo të mërkurë ora 18:00.