sports-week

Sports Week

"Sportsweek", programi më i ri në Tring Sport News HD!

Përmbledhja e lajmeve kryesore sportive të javës, merkato e lojtarëve, kuriozitete, gossip dhe gjithçka tjetër!

Ndiqeni çdo të shtunë, ora 18:00, në Tring Sport News HD!