studio-uefa

Studio UEFA

Studio Uefa Champions League do ju qëndrojë me ju gjatë ndeshjeve të kampionëve të vërtetë. Një studio e dedikuar do t'ju shoqërojë para dhe pas sfidës së gjigandëve për t’ju sjellë më shumë informacione të pasura dhe analiza të detajuara. Gjithçka nën moderimin e Eva Muratit dhe analizat e analistëve më në zë të futbollit.