Studio UEFA Champions League

Analiza, komente si dhe momentet më të bukura të mbrëmjes

Studio UEFA Champions League

Studio UEFA Champions League do ju qëndrojë me ju gjatë ndeshjeve të kampionëve të vërtetë. Një studio e dedikuar do t’ju shoqërojë para dhe pas sfidës së gjigandëve për t’ju sjellë më shumë informacione të pasura dhe analiza të detajuara. Gjithçka nën moderimin e Eva Muratit dhe analizat e analistëve më në zë të futbollit.