surpriza-sd

Surpriza SD

Pas momentit të parë kur mësojmë për ta... mirëkuptimi dhe mbështetja për të arritur një jetë të barabartë...një marrëdhënie si gjithë të tjerat me dëshira dhe pasione për të jetuar. Një surprizë për ta është një emocion edhe për ne.