trend-interiors

Trend Interiors

Të flasësh për mobilimin në ditët e sotmë nuk ka kufij. Tendencat dhe trendet sa vinë e shtohen apo pasurohen me stile, pëlhura, mekanizma dhe materiale nga më të ndryshmet për të përmirësuar sa më shumë stilin e jetesës. Për të mobiluar  një apartamënt apo një shtëpi duhen patjetër ide dhe ndihmë aq më tepër që shtëpia është një hapësirë personale ku pasqyrojmë eksperiencat tona emocionale dhe shoqërore. Trend Interiors është program I duhur që I jep zgjidhje gjithë pikëpyetjeve që mund të keni. Një rrugëtim në mobileritë dhe shoë roomet më të mira në Tiranë për t’u njohur me tendencat më të reja të arredimit dhe këshilla nga më pikante nga arkitekti Luan Aliu.

Trend Interiors - Episodi 8

Episodet e tjera

Trend Interiors - Episodi 8Trend Interiors - Episodi 8
Trend Interiors - Episodi 7Trend Interiors - Episodi 7
Trend Interiors - Episodi 6Trend Interiors - Episodi 6
Trend Interiors - Episodi 5Trend Interiors - Episodi 5
Trend Interiors - Episodi 4Trend Interiors - Episodi 4
Private videoPrivate video
Trend Interiors - Episodi 2Trend Interiors - Episodi 2
Trend Interiors - Episodi 1Trend Interiors - Episodi 1