tring-stars

Tring Stars

Një tjetër prodhim i Tring vjen për ju!

Tring Stars është një emision i formatit showbiz, me informacione mbi yjet e televizionit. Në fokus aktorët e serialeve turke, të rejat mbi jetën e tyre private, lajmet më të fundit, pamje nga regjisorët, nga paparazzët por edhe nga vet ata.

Hollywood-i më pranë, me shkelqimin që e karakterizon, përcjellë tek ju përmes ekranit të Tring. Artistë shqiptarë e të huaj, në ndjekje të ngjarjeve të veçanta të jetës së tyre artistike dhe jo vetëm. 

Nën drejtimin e prezantueses Katerina Trungu, Tring Stars do të jetë një nga programet më të këndshme, ku koha juaj do të kalojë bukur në shoqërinë e emrave më të dashur të momentit!

Argëtohu me yjet !

Çdo të premte  ora 19:30 në Jolly HD  dhe çdo të dielë ora 20:00 në 3 Plus.

Tring stars - Episodi 25

Episodet e tjera

Tring stars - Episodi 25Tring stars - Episodi 25
Tring stars - Episodi 24Tring stars - Episodi 24
Tring stars - Episodi 23Tring stars - Episodi 23
Tring stars - Episodi 22Tring stars - Episodi 22
Tring stars - Episodi 21Tring stars - Episodi 21
Tring stars - Episodi 20Tring stars - Episodi 20
Tring stars - Episodi 19Tring stars - Episodi 19
Tring stars - Episodi 17Tring stars - Episodi 17
Tring stars - Episodi 16Tring stars - Episodi 16
Tring stars - Episodi 15Tring stars - Episodi 15
Tring stars - Episodi 14Tring stars - Episodi 14
Tring stars - Episodi 13Tring stars - Episodi 13
Tring stars - Episodi 12Tring stars - Episodi 12
Tring stars - Episodi 11Tring stars - Episodi 11
Tring stars - Episodi 10Tring stars - Episodi 10
Tring stars - Episodi 9Tring stars - Episodi 9
Tring stars - Episodi 8Tring stars - Episodi 8
Tring stars - Episodi 7Tring stars - Episodi 7
Tring stars - Episodi 6Tring stars - Episodi 6
Tring stars - Episodi 5Tring stars - Episodi 5
Tring stars - Episodi 4Tring stars - Episodi 4
Tring stars - Episodi 3Tring stars - Episodi 3
Tring stars - Episodi 2Tring stars - Episodi 2
Tring stars - Episodi 1Tring stars - Episodi 1