Kanalet dhe pajisjet tokësore

 

Kinema

 

Seriale

 

Fëmijë

cartoon-network
 
 

Dokumentarë

 

Lifestyle

 

Lajme

 
 

Jotematike

 

Sport

 

Muzikë

Adult

 

Aparat marrës Tring Tokësor HD-T2

STB i ri me marrës Tokësor pranon formatin e transmetimit HD, gjithashtu edhe atë SD (standart definition) ndryshe nga ata ekzistues që ishin vetëm SD. Kjo bën të mundur që kanalet e prodhuar/transmetuar në formatin HD të kenë mundësi të shikohen nga abonentët Tring. Avantazh tjetër në këtë STB është se me anë të një USB të jashtme apo një Hard-disku të jashtëm mund të regjistrohen programet, filmat, emisionet, të cilat në pamundësi për t’i parë në oraret që transmetohen, mund t’i shikoni në kohën e përshtatshme për ju. Dekoderi është i pajisur me dalje dixhitale për videon (HDMI) por edhe për audion, e cila mund të lidhet me një “Home Cinema” me anë të fibrës optike ose kabullit Coaxial.

aparat-marres-tokesor
 

Karta Smart

*Kjo kartë është e autorizuar për përdorim vetëm për territorin e Shqipërisë)

aparat-marres-tokesor
 

Modul Pair

Tring TV mundëson për klientët e saj tokësor produktin e ri, Modul Pair.
Kjo pajisje mundëson shikimin e platformës tokësore Tring TV në Televizorë të gjeneratës së re.
Përdorimi i këtij Moduli kërkon që të bëhet pairimi i Kartës Smart me Modulin Pair.

modul

 

Antenë Tokësore

Antenë Tokësore