Është koha e dixhitalizimit!!

Të gjithë abonentët e platformës tokësore me pajisje të gjeneratës së vjeter DVBT & Module, duhet të pajisen me dekoderin e ri DVB-T2 HD.

Nxitoni të përfitoni nga oferta: Ktheni pajisjet e vjetra, blini abonimin 3 mujor në platformën Tokësore dhe përfitoni dekoderin DVB-T2 HD Falas + Uefa champions league e përfshirë.

Të gjithë klientët përveç kanaleve Tring me aparatin HD DVB-T2 mund të shohin të gjithë kanalet kombëtare Falas.

 

Dëshironi më shumë informacion? Ju telefonojmë menjëherë.

Plotësoni fushat e mëposhtme që të merrni më shumë informacion rreth kësaj oferte.
Pranoj të informohem mbi ofertën dhe autorizoj përdorimin e të dhënave të mia për t'u kontaktuar dhe për të marrë informacion rreth produktit të përzgjedhur apo rreth produkteve te tjerë alternativ.

Kjo fushë është e detyruar