Tring njofton se është prezent me sinjalin Tokësor në qytetet Korçë, Pogradec, Bilisht, Elbasan, Berat, dhe Krujë.

Për të parë kanalet e platformës Tring dhe kanalet kombëtare FALAS pas datës 8 janar, pajisuni me dekoder Tokësor T2 duke përfituar nga oferta: Aparat tokësor DVB-T2 nga 6,900 lekë në 3,500 lekë. Të gjithë klientët e rinj përfitojnë Dhuratë Kartën Smart dhe 1 muaj abonim në Platformën Tokësore.

Për të garantuar qëndrueshmëri të sinjalit, shikuesit luten të orientojnë antenat e tyre sipas udhëzimeve që mund t'i gjeni duke klikuar në qytetin tuaj.