Tring njofton se ka nisur procesi i digjitalizimit në Berat, Kuçovë, Ura Vajgurore, Poliçan dhe fshatrat përreth tyre!

Për të parë kanalet e platformës Tring dhe kanalet kombëtare free përfitoni nga oferta: Aparat tokësor DVB- T2 nga 6,900 lekë në 3,500 lekë. Të gjithë klientet e rinj përfitojnë 1 muaj abonim Falas në Platformën Tokësore.

Luten të gjithë teleshikuesit të drejtojne antenat e tyre ne drejtim të malit të Goricës. Tring transmeton programet e saj në kanalin 24 UHF, me frekuencë 498 MHZ.

Të gjithë klientët në platformën Tokësore Tring do të ndjekin kanalet si mëposhtë:

 
 

Kinema

 

Sport

 

Jotematike

 
 

Dokumentarë

 

Lifestyle

 

Seriale

 
 

Fëmijë

 

Lajme

 

Muzikë

 
 
 

Adult 

Së bashku me kanalet Tring ju mund të shihni falas kanalet Free si mëposhtë: