Tring njofton se ka nisur procesi i dixhitalizimit në Fier, Lushnje dhe Mallakastër!

Nxitoni të përfitoni nga oferta: Aparat tokësor nga 6,900 lekë në 3,390 lekë, dhuratë karta smart dhe 3 muaj abonim në platformën tokësore + Uefa Champions League e përfshirë. Të gjithë klientët përveç kanaleve Tring me aparatin HD DVBT-2 mund të shohin të gjithë kanalet kombëtare falas.

Luten të gjithë shikuesit që të drejtojnë antenat në drejtimet: Ardenicë, Likovun, dhe Ballsh. Tring transmeton programet e tij në kanalin 29 UHF, me frekuencë 538 MHZ


Të gjithë klientët në platformën Tokësore Tring do të ndjekin kanalet si mëposhtë:

Kinema

 

Sport

 

Jotematike

 

Fëmijë

 

Lajme

Lifestyle

 

Seriale

 

Dokumentarë

 

Muzikë

 

Adult
Së bashku me kanalet Tring ju mund të shihni falas të gjithë kanalet kombëtare si më poshtë:

 
 
 
 

Dëshironi më shumë informacion? Ju telefonojmë menjëherë.

Plotësoni fushat e mëposhtme që të merrni më shumë informacion rreth kësaj oferte.
Pranoj të informohem mbi ofertën dhe autorizoj përdorimin e të dhënave të mia për t'u kontaktuar dhe për të marrë informacion rreth produktit të përzgjedhur apo rreth produkteve te tjerë alternativ.

Kjo fushë është e detyruar