Tring njofton se është prezent me sinjalin Tokësor në qytetet Korcë, Pogradec, Bilisht.

Për të parë kanalet e platformës Tring dhe kanalet kombëtare free pas dates 8 janar, pajisuni me dekoder Tokësor T2 duke përfituar nga oferta: Aparat tokësor DVB- T2 nga 6,900 lekë në 3,500 lekë. Të gjithë klientet e rinj përfitojnë Dhuratë Kartën Smart dhe 1 muaj abonim në Platformën Tokësore.

Luten të gjithë shikuesit në Korçë dhe rrethinat e saj që të drejtojnë antenat në drejtim të Malit Moravë (Çardhakë), kurse shikuesit në Pogradec dhe rrethinat e tij të drejtojnë antenat në drejtim të Tushemishtit (Kodrës sipër Tushemishtit). Në të dy këto qytete do të transmetohet në kanalin 21 me frekuence 474 MHz

Të gjithë klientët në platformën Tokësore Tring do të ndjekin kanalet si mëposhtë:

 
 

Kinema

 

Sport

 

Jotematike

 
 

Dokumentarë

 

Lifestyle

 

Seriale

 
 

Fëmijë

 

Lajme

 

Muzikë

 
 
 

Adult 

Së bashku me kanalet Tring ju mund të shihni falas kanalet Falas si mëposhtë: