Tring njofton se ka nisur procesi i dixhitalizimit në Tiranë, Durrës dhe Shkodër!

Nxitoni të përfitoni nga oferta: Aparat tokësor nga 6,900 lekë në 3,990 lekë, dhuratë karta smart dhe 3 muaj abonim në platformën tokësore + Uefa Champions League e përfshirë. Të gjithë klientët përveç kanaleve Tring me aparatin HD DVBT-2 mund të shohin të gjithë kanalet kombëtare falas.

Udhëzime:

  • Luten të gjithë shikuesit në Tiranë që të drejtojnë antenat në drejtim të malit të Dajtit. Tring transmeton programet e tij në frekuencat 682MHz, 754MHz dhe 770MHZ.
  • Për qytetin Durrës dhe rrethinat si Sukth, Shijak, etj antenat duhen drejtuar drejt kodrave mbi fshatin "Kallm" ose ndryshe "Marina". Në Durrës do të transmetohet në kanalin 57 me frekuence 762MHz
  • Të gjithë shikuesit në Shkodër të drejtojnë antenat në drejtim të malit të Taraboshit. Tring transmeton programet e tij në frekuencat 660MHz, 722MHz dhe 746MHz.

Të gjithë klientët në platformën Tokësore Tring do të ndjekin kanalet si mëposhtë:

Kinema

 

Sport

 

Jotematike

 

Fëmijë

 

Lajme

Lifestyle

 

Seriale

 

Dokumentarë

 

Muzikë

 

Adult
Së bashku me kanalet Tring ju mund të shihni falas të gjithë kanalet kombëtare si më poshtë:

 
 
 
 

Dëshironi më shumë informacion? Ju telefonojmë menjëherë.

Plotësoni fushat e mëposhtme që të merrni më shumë informacion rreth kësaj oferte.
Pranoj të informohem mbi ofertën dhe autorizoj përdorimin e të dhënave të mia për t'u kontaktuar dhe për të marrë informacion rreth produktit të përzgjedhur apo rreth produkteve te tjerë alternativ.

Kjo fushë është e detyruar