Tring njofton se është prezent me shërbim tokësor në qytetin e Tiranës dhe Shkodrës.

Për të parë kanalet e platformës Tring dhe kanalet kombëtare FALAS pajisuni me dekoder Tokësor DVB-T2 duke përfituar nga oferta: Abonim tokësor 3 mujor 4,100 lekë dhe aparat tokësor DVB-T2 Dhuratë.

Shikuesit në Tiranë duhet të drejtojnë antenat në drejtim të Malit të Dajtit. Në Tiranë do të transmetohet në frekuencat 682 MHz, 754 MHz dhe 770 MHz.

Shikuesit në Shkodër duhet të drejtojnë antenat në drejtim të Malit të Taraboshit. Në Shkodër do të transmetohet në frekuencat 660 MHz, 722 MHz dhe 746 MHz.

 

Dëshironi më shumë informacion? Ju telefonojmë menjëherë.

Plotësoni fushat e mëposhtme që të merrni më shumë informacion rreth kësaj oferte.
Pranoj të informohem mbi ofertën dhe autorizoj përdorimin e të dhënave të mia për t'u kontaktuar dhe për të marrë informacion rreth produktit të përzgjedhur apo rreth produkteve te tjerë alternativ.

Kjo fushë është e detyruar