Paketa e re Satelitore Extra ekskluzivisht vetëm për ju për vetëm 1,400 lekë në muaj

  • Zgjidhni mes 30 kanaleve për të gjithë familjen
  • Shijoni programacionin e pasur të Tring në Sport, Femije, filma, seriale, dokumentarë, lifestyle dhe muzike.
Platforma Satelitore

3,999 Lekë

Bli tani

7,660 Lekë

Bli tani

13,999 Lekë

Bli tani

Të gjithë klientët që përfitojnë nga oferta do të ndjekin kanalet si më poshtë:
Kinema
Kinema
Kinema
Kinema
Kinema
Kinema
Sport
Sport
Sport
Sport
Sport
Seriale
Seriale
Seriale
Fëmijë
Fëmijë
Fëmijë
Dokumentarë
Dokumentarë
Dokumentarë
Lifestyle
Lifestyle
Lajme
Jotematike
Jotematike
Jotematike
Jotematike
Muzikë
Muzikë
Adult

Dëshironi më shumë informacion? Ju telefonojmë menjëherë.

Plotësoni fushat e mëposhtme që të merrni më shumë informacion rreth kësaj oferte.

Dëshironi më shumë informacion? Ju telefonojmë menjëherë.

Plotësoni fushat e mëposhtme që të merrni më shumë informacion rreth kësaj oferte.