Super ofertë në platformën satelitore

Nxitoni të përfitoni nga oferta e dedikuar për klientet e rinj satelitor: Blini aparatin satelitor dhe përfitoni 3 muaj abonim Dhuratë në platformen Satelitore + UEFA Champions League e përfshirë.

E vlefshme deri në 31 gusht.


 

Dëshironi më shumë informacion? Ju telefonojmë menjëherë.

Plotësoni fushat e mëposhtme që të merrni më shumë informacion rreth kësaj oferte.
Pranoj të informohem mbi ofertën dhe autorizoj përdorimin e të dhënave të mia për t'u kontaktuar dhe për të marrë informacion rreth produktit të përzgjedhur apo rreth produkteve te tjerë alternativ.

Kjo fushë është e detyruar