Festoni pavarësinë e Kosovës!

Tring vjen me një super ofertë për të gjithë klientët e rinj në platformën satelitore Familjare e Plotë.

Blini aparat satelitor + kartë smart + 1 muaj abonim për vetëm 6,900 lekë për të gjithë klientët në Shqipëri dhe për vetëm 55 euro për të gjithë klientët në Kosovë.

Shijoni magjinë e më shumë se 50 kanaleve të Tring për të gjithë familjen. Filmat, seriale, dokumentarë, programe për fëmijë dhe plot 7 kampionate sportive në një paketë të vetme. UEFA Champions League e përfshirë!

Për më shumë vizitoni dyqanet Tring!

 

Dëshironi më shumë informacion? Ju telefonojmë menjëherë.

Plotësoni fushat e mëposhtme që të merrni më shumë informacion rreth kësaj oferte.
Pranoj të informohem mbi ofertën dhe autorizoj përdorimin e të dhënave të mia për t'u kontaktuar dhe për të marrë informacion rreth produktit të përzgjedhur apo rreth produkteve te tjerë alternativ.

Kjo fushë është e detyruar