Bëhu gati për procesin e dixhitalizimit.

Për të parë kanalet e platformës Tring dhe kanalet kombëtare falas, pajisuni me dekoder Tokësor HD DVB T2 duke përfituar nga oferta:

Aparat tokësor DVB-T2 nga 6,900 lekë për vetëm 3,500 lekë.

Për më shumë informacion, vizitoni dyqanet Tring ose telefononi në 044800008!

 

Dëshironi më shumë informacion? Ju telefonojmë menjëherë.

Plotësoni fushat e mëposhtme që të merrni më shumë informacion rreth kësaj oferte.
Pranoj të informohem mbi ofertën dhe autorizoj përdorimin e të dhënave të mia për t'u kontaktuar dhe për të marrë informacion rreth produktit të përzgjedhur apo rreth produkteve te tjerë alternativ.

Kjo fushë është e detyruar