Ofertë për klientët e rinj në platformën satelitore

Tring vjen me një super ofertë të dedikuar për klientët e rinj satelitor në Shqipëri: blini Aparat HD S2 P + Karte smart vetëm për 9.990 lekë dhe përfitoni 3 muaj abonim dhuratë. Uefa champions league e përfshirë.

Nxitoni të përfitoni sepse oferta është e vlefshme vetëm për muajin Qershor.

Për më shumë informacion regjistrohuni tek forma e mëposhtme, vizitoni dyqanet Tring ose telefononi në 044800008!

 

Dëshironi më shumë informacion? Ju telefonojmë menjëherë.

Plotësoni fushat e mëposhtme që të merrni më shumë informacion rreth kësaj oferte.
Pranoj të informohem mbi ofertën dhe autorizoj përdorimin e të dhënave të mia për t'u kontaktuar dhe për të marrë informacion rreth produktit të përzgjedhur apo rreth produkteve te tjerë alternativ.

Kjo fushë është e detyruar