5 kanale dedikuar dokumentarëve më të mirë

Zhvilloni horizontet! Zbuloni vende të reja, arritjet e shkencës, zhvillimin e teknologjisë. Njihuni me lashtësinë, kulturën dhe trashëgiminë botërore. Ejani dhe zbuloni një botë të re!

50 premiera në vit

300 orë dokumentarë në vit të dubluar në shqip