Kur Heronimo takoi Renatën u dashuria me të me shikim të parë, por vetes i kishte bërë edhe një zotim të pashlyeshëm, të merrte hakun e të vëllait. Kurthet e fatit e çuan atë në drejtimin e gabuar, në fajësimin e njeriut që dashuron. Por, a është dashuria aq e fuqishme sa të mposhtë mosbesimin, dyshimet, kurthet, intrigat dhe dilemat jetësore? 

Do ta ndiqni nga e hëna në të premte, ora 17:00 në Tring Novelas!