Përshkrimi: Ai është një mjek aspak i zakontë. Me talentin e tij sheh përtej sipërfaqes.  Është i bindur se të gjithë fshehin diçka dhe nuk ndalet deri në pasojën e fundit për të zbuluar të vërtetën. I mprehtë, këmbëngulës, brilant, jo konvencional, me një intuitë thuajse të pagabueshme e një personalitet jashtë çdo stereotipi. Ai të bën ta urresh e më pas ta duash, ta kundërshtosh e më pas të pajtohesh me të. Si ai nuk ka të dytë…

Do ta ndiqni çdo të shtunë dhe të diel, ora 20:00 në 3 Plus!