Fernanda kërkon hakmarrje pasi burri i saj vritet dhe ajo bie pre e dhunës seksuale në natën e martesës së tyre. Mes kujtimeve kumbuese të asaj nate fatkeqe e dramatike, ajo i ka bërë vetes një zotim, që nuk do t’i dridhet dora para askujt. Por, ndodh të ngatërrojë dashurinë e vërtetë, Rafaelin, me njeriun që i shkatërroi jetën, që në fakt është babai i tij…

Do ta ndiqni nga e hëna në të premte, ora 19:15 në 3Plus!