Elifi, e cila ëndërron të bëhet stiliste e famshme, njihet me Bullutin, trashëgimtarin e familjes Giraji, dhemes tyre lind një dashuri e pafund, e cila has në pengesa të shumta. Elifi mban mbi supe barrën e familjes, është një vajzë zemërmirë, naive dhe e dashur. Ndërsa Bulluti një djalë i pasur, i arsimuar, i guximshëm dhe me ideale të larta. Të dy rendin pas ëndrrave. A do të arrijnë ata ta konkretizojnë dashurinë e tyre apo do të bien pre e rrengjeve dhe ligësisë qëirrethon?

Çdo të shtunë dhe të diel, ora 20:00 në 3Plus