Anhelika jeton me nënën e saj të sëmurë, e cila ka nevojë për një operacion të kushtueshëm. Laura dhe Migel Anheli janë të martuar. Ai ëndërron të ketë një fëmijë, por ajo nuk ia fal dot më. Për të shpëtuar martesën e tyre, Laura i kërkon ndihmë Anhelikës dhe zotohet të paguajë operacionin e nënës së sëmurë. Kur ajo pranon të lindë një fëmijë për çiftin, jeta e të gjithëve futet në një vorbull mes dashurisë dhe mllefit. Anhelika dhe Migel Anheli bien rastësisht në dashuri, pa e ditur që i bashkon më e jashtëzakonshmja prej lidhjeve, një fëmijë…

Do ta ndiqni nga e hëna në të premte, ora 17:45 në Novelas!