Dy të rinj që vijnë nga vende të ndryshme qëndrojnë krah për krah dhe luftojnë kundër një komploti. Gjatë përpjekejeve për të sulmuar mafian ata përballen me Halkën, një rrjet kriminal i njohur me tre simbolet unazore, fytyrën e tmerrshme të së cilës ata ende nuk e dinë. Kaan dhe Cihangir luftojnë me organizatën pa e kuptuar se ata janë vete viktima të Halka.

Çdo të enjte ora 21:00 në Jolly HD