Defne, një vajzë e re dhe e zgjuar që sapo ka mbaruar universitetin dhe në fillesat e karrierës së saj. Një vëlla xheloz që do të dijë gjithçka. Një dashuri që lind në punë, në dukje e pamundur, por plot të papritura. Një komedi romantike plot pasion dhe ndjenja. Kë do të njohë Defne ditën e parë të punës? A do të jetë dashuria mes tyre me shikim të parë?